Navigácia

Obsah

Nyugdíjas nótaest

Typ: ostatné
Szeretettel köszöntöm Kedves Vendégeinket!

Nagyon örülök, hogy eljöttek és ilyen sokan itt vannak.


Minden előttem lévő polgármesternek volt olyan szívügye, amiből hagyományt teremtett. Én azt szeretném, ha ez a mai alkalom is hagyománnyá válna és évről évre találkozhatnánk, ugyanis a célunk az, hogy jól érezzék magukat, beszélgessenek, mulassanak. Hiszen ez az Önök estéje, amikor azért jövünk össze, hogy kifejezzük hálánkat és megbecsülésünket Önök iránt, akik hosszú élet munkáját és tapasztalatát tudhatják maguk mögött.
Mindannyiunknak kötelessége, hogy az öregkorhoz méltó életet, biztonságot és támaszt nyújtsunk a pihenés éveiben. Érezniük kell, hogy nem hagyjuk magukra, hogy fontos részei életünknek. Szüleink és nagyszüleink mosolya és gondoskodása rengeteg erőt sugároz felénk, a kitartásuk, szeretetük felbecsülhetetlen kincs számunkra.
Mindezt egy RÉGI MAGYAR ÁLDÁSSAL szeretném megköszönni! ,,Áldott legyen a szív, mely hordozott, és áldott legyen a kéz, mely felnevelt. Legyen áldott eddigi utad, És áldott legyen egész életed!,,
E gondolatokkal kívánok Önöknek nagyon jó egészséget, hosszú boldog életet, a mai estéhez jó szórakozást, a vacsorához pedig jó étvágyat!


Vytvorené: 9. 1. 2018
Posledná aktualizácia: 9. 1. 2018 9:04
Autor: